Ambacht-Oost gaat sportief Ambacht-Oost gaat sportief

Verslag Bethel Sportief

Op vrijdag 2 september heeft de Bethelkerk zich van zijn sportieve kant laten zien. Ongeveer 80 mensen, jong en minder jong, hebben gevolleybald en koersbal gespeeld. Jong en minder jong, van binnen en buiten de kerk zijn met elkaar de strijd aangegaan. De spannende finale ging tussen het ‘Team van der Hoest’ en een team van de ‘Volle Evangelische Gemeente’, waarbij het ‘Team van der Hoest’ nipt heeft gewonnen. Spierpijn en stijve gewrichten waren het gevolg van alle inspanning, maar het goede gevoel overheerst. Het was een fantastische avond waar enthousiasme was, saamhorigheid, sportiviteit, verbinding en noem maar op.

Het past dan ook om dank uit te spreken aan de mensen die een aandeel hebben gehad in deze avond. Te denken valt aan de kerkenraad, die middelen beschikbaar heeft gesteld om deze avond waar te maken, aan de beheerder van de sporthal, aan de volleybalvereniging die haar materialen beschikbaar heeft gesteld, aan de scheidsrechters en tellers, aan de zorgorganisatie Laurens die koersbal beschikbaar stelde, aan alle deelnemers, aan alle toeschouwers en aan de makers van het eigengemaakte lekkers.

De avond vraagt om een vervolg. Wie weet.

Leo van der Hoest en Ben van Dorp
 De aankondiging van BethelSportief

Op vrijdag 2 september opent wijkgemeente Ambacht-Oost het seizoen 2011-2012 op een sportieve manier. Iedereen die zich jong genoeg voelt kan meedoen aan een volleybaltoernooi om Bethel-kampioen te worden. Iedereen die zich niet meer zo piep voelt, kan kiezen voor een altijd spannende activiteit als kegelen of koersbal.
Deze sportieve avond begint is van 19.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de sporthal aan de Korhoenlaan in Holy.
Naast sportieve deelnemers zijn vrijwilligers nodig om hapjes en de drankjes te verzorgen.
Iedereen mag familie of vrienden meebrengen en natuurlijk hoeven dat niet alleen kerkvrienden te zijn.

MEEDOEN?
Schrijf
jezelf of je familie- of vriendenclub in: stuur een e-mail naar Bethel-sportief@pkv-ambachtoost.nl
of meld je persoonlijk aan bij een van de organisatoren:
Leo van der Hoest (Sportlaan 75, tel 010 4349523) of
Ben van Dorp (Hogelaan 23, tel. 010 4348476)
 

terug