Talent gezocht voor de Kliederkerk Talent gezocht voor de Kliederkerk
Ons team bestaat, na afsluiting van het seizoen 2023/2024 op 9 juni 2024, uit 3 personen. We willen graag het komende seizoen 2024/2025 ook weer starten. ‘Samen een gemeente, samen sterk.’ Toch, met 3 ervaren Kliederkerk begeleiders en onze vrijwillige hulptroepen, zijn we nog niet sterk genoeg.

We hebben extra talent nodig. Kun jij ons versterken met jouw talenten?

Gezocht: Begeleiders Kliederkerk Vlaardingen
Doel: Kliederkerk is voor alle leeftijden en richt zich in alle gastvrijheid specifiek op ouders met jonge kinderen tot en met de basisschoolleeftijd.
Talent: Creativiteit, Enthousiasmeren, Uitnodiging & Ontmoeting.

Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Te midden van de chaos, het geklieder van het menselijk bestaan, wil God ons ontmoeten en vanuit het menselijk geklieder mogen wij in de voetsporen van Jezus gaan.

Interesse of wil je meer weten? Mail dan naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com!

Een hartelijke groet,
Corine, Corrie en Wendy.
 
 
Kliederkerk zondag 9 juni - Samen Sterk Kliederkerk zondag 9 juni - Samen Sterk
Zondag 9 juni 2024 is er om 14.45 uur Kliederkerk in het Open Huis aan de Zomerstraat 18 in Vlaardingen. Het thema is “Samen Sterk”. Kom jij ook? Neem gerust je vrienden/ vriendinnen, buren of familie mee. Kinderen en (groot)ouders, iedereen is van harte welkom!

Met elkaar ontdekken we: Welk talent ken jij / heb jij? En wat kan de ander? Kun je samenwerken? Wat kun jij toevoegen? Allereerst kijken we kort op verschillende manieren naar het thema ‘Samen Sterk’. Daarna gaan we activiteiten doen aan de hand van dit thema. Nadat we het thema hebben verkend, luisteren we naar een Bijbelverhaal en een bijpassend toneelstukje.

Daarna sluiten we de middag af met lekker eten.
Ook sluiten we het Kliederkerk seizoen 2023/2024 af.
Volgende maand juli start al vroeg de zomervakantie in onze regio en daarom is er in de maand juli geen bijeenkomst meer. 
 
Jeugdwerk > Club & Provider Jeugdwerk > Club & Provider
Elke zondagavond tussen 19.00 en 20.30 uur zijn er tieners in onze kerk aanwezig. Het is een hele leuke en gezellige groep. Op deze avond is er namelijk club of Provider. Club en Provider wisselen elkaar af, maar doen ook activiteiten samen.

Bij Provider wordt er over de bijbel gesproken. Soms een heel serieus onderwerp en soms via een activiteit zoals bijvoorbeeld een speurtocht of het landelijke spel Sirkelslag.

Bij de club doen ze knutselen, spelletjes, film kijken, koekjes bakken etc.

We starten het seizoen meestal met een strandwandeling en eindigen natuurlijk met een kamp. Hier kijken de tieners altijd erg naar uit.
Met deze zeer enthousiaste tieners is het altijd fijn en krijgen wij als leiding energie terug.

Onno, Isa en Astrid


 
 
Jeugdwerk > Kliederkerk Jeugdwerk > Kliederkerk

Algemene informatie

Kliederkerk is gericht op kinderen en gezinnen die niet of niet veel meer in de kerk komen. Door de laagdrempelige opzet is Kliederkerk ontzettend leuk voor een brede groep mensen, niet- kerkelijk, kerkelijk of zoekende.
Bij Kliederkerk er is altijd iets voor je te vinden, kom langs of neem iemand mee.

Kliederkerk is in De Windwijzer, Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

Bekijk foto’s en luister naar liedjes via onze facebookpagina: facebook.nl/kliederkerkVLD.

Mail voor meer info naar kliederkerkvlaardingen@gmail.com.