Gezamenlijke pinksterdienst zondag 28 mei Gezamenlijke pinksterdienst zondag 28 mei
De Geest des Heren heeft een nieuw begin gemaakt,
in al wat groeit en leeft zijn adem uitgezaaid.
De Geest van God bezielt wie koud zijn en versteend,
herbouwt wat is vernield
maak één wat is verdeeld.

Lied 686 vers 1 uit het liedboek, tekst Huub Oosterhuis

Op zondag 28 mei is het Pinksteren en vieren we de komst van de Gods Geest, de Heilige Geest. Zoals bij de schepping Gods adem tot leven bracht, brengt de adem van de Geest ook ons geloof tot leven. Gods geest zet mensen in beweging en zorgt voor de verspreiding van het geloof en het ontstaan van gemeentes. De Heilige Geest wil ook ons inspireren, aanvuren, leren wat Jezus ons bedoeld heeft, kracht geven, helen, troosten, woorden geven om te zeggen en helpen om vrucht te dragen. Wat mooi om de komst van die Geest met elkaar te vieren in een gezamenlijk dienst van wijkgemeente Ambacht-Oost, Centrum West en Holy om 10.00 uur in de Bethelkerk.

Voor deze dienst willen we iedereen, jong en oud, vragen om een ingepakte middelgrote doos mee te nemen naar de Bethelkerk.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan een schoenendoos, theedoosje, de verpakking van etenswaren of de doos van een pakketje dat is thuis bezorgd. Versier de doos met gekleurd papier en neem de doos mee naar de kerkdienst. We hopen zo een kleurrijke verzameling van allerlei soorten dozen te krijgen waarmee we in de kerkdienst aan het (her)bouwen gaan. Daarbij hebben we de hulp van kinderen nodig! Voor de jongste kinderen is er oppas.

We hopen dat jullie nieuwsgierig geworden zijn en de komende tijd alvast een doos uitzoeken en inpakken met gekleurd papier!

Een hartelijke groet,
ds. Nico Paap en missionair werker Hanneke Blom

 
terug