Pinksterspel 2020 Pinksterspel 2020
Deze tijd van het jaar ga je normaal gesproken met je club of jeugdvereniging op kamp, doe je leuke spellen en heb je heel veel lol. Dat gaat dit jaar niet lukken. Nou ja, lol natuurlijk wel, maar kampen en spellen samen doen is even geen goed idee.
Toch hoef je niet in de put te zitten. Je kunt namelijk meedoen aan het Pinksterspel. Dat is een spel vol leuke opdrachten en puzzels, waarbij je op een toffe manier het verhaal van Pinksteren (beter) leert kennen. En ook niet onbelangrijk, als jij het spel heel goed speelt win je misschien wel een prijs.....
 

Hoe werkt het

Het spel is bedoeld voor jongeren vanaf 10 jaar. Een volwassen gezinslid mag je helpen. Als je jonger bent mag je zeker wel meedoen, maar de puzzels zijn dan misschien een beetje moeilijk.
Het spel begint op 1e pinksterdag om 11 uur. Je ontvangt dan een aanwijzing waarmee je de eerste puzzel kan openen. Los alle puzzels op en kom als eerste bij het eindspel. Dan maakt je kans op de prijs...
 

Inschrijven

Wil je meedoen? Stuur dan voor 31 mei, 10:00 een mail naar jeugdwerker@pknvlaardingen.nl met daarin je naam en leeftijd. Je ontvangt per mail de puzzels.


 
 
Clubleiding gezocht! Clubleiding gezocht!
Voor onze club kinderen van 7 t/m 12 jaar in de Bethelkerk zoeken wij enthousiaste clubleiding die iedere week een uurtje tijd heeft om de kinderen te begeleiden bij spelletjes en knutselactiviteiten.
 
Wat wij bieden:
De CJV biedt training, gezelligheid, vrijwilligersbijeenkomsten, sociale contacten en nog veel meer!
Uren inzet per week: 1 uur
 
Overige informatie:
Op een van de volgende avonden zijn we op zoek naar leiding:
Dinsdag: meidenclub 10-12 jaar. 19:00-20.00 uur
Woensdag: jongens en meidenclub 6-8 jaar. 18:45-19:45 uur
Donderdag: meidenclub 8-10 jaar. 19:00-20:00 uur
 
Opgave bij:
Michal Manoach - Sociaal cultureel werker bij de CJV
E-mail: michal@ymca.nl