The Wave - basisscholen in Vlaardingen zamelen boodschappen in

The Wave - basisscholen in Vlaardingen zamelen boodschappen in

VLAARDINGEN – Vanaf februari rolt er een golf van boodschappen door Vlaardingen. Voedselbank Vlaardingen zet dan samen met CBS ’t Spectrum ‘de Wave’ in.

Het project ‘de Wave’ is een initiatief van Voedselbank Vlaardingen om samen met alle Vlaardingse scholen boodschappen in te zamelen voor de Voedselbank. Elke keer wordt op een andere school ingezameld. Dit project loopt gedurende het gehele jaar 2013. De bedoeling is dat deze actie als een echte ‘wave’ door Vlaardingen gaat en dat alle scholen mee gaan doen.

‘t Spectrum liep iets voor op dit initiatief toen de school net als vorig jaar contact zocht met de Voedselbank om weer een inzamelingsactie te gaan doen. Van 28 januari tot 1 februari zetten zij de ‘wave’ in en beginnen als eerste school aan deze geweldige actie. In alle klassen wordt aandacht besteed aan het werk van de Voedselbank en staan er dozen klaar om de boodschappen in te doen. En op vrijdag 1 februari hielpen de leerlingen de medewerkers van de Voedselbank om alle gevulde dozen in te laden. Het waren 27 tot aan de rand gevulde sinaasappeldozen. Welke wordt de volgende school

terug