Vakantiegeld delen via het Vakantiefonds 2023 Vakantiegeld delen via het Vakantiefonds 2023

Diaconie van de Protestantse Gemeente Vlaardingen

Lekker op vakantie?
Bijna iedereen heeft op z’n tijd de behoefte om er even uit te gaan.     
Dat  geldt  als  je  een  drukke  baan  hebt  maar  ook – of misschien wel juist – als je door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid thuis zit en geen geld hebt om je een vakantie te veroorloven, ook niet voor de kinderen.
Dat betekent dan verplicht thuis blijven waar je anderen  om je heen ziet vertrekken. Je mist dan de voorpret van een vakantie, je kunt niet even afstand nemen van je dagelijkse sores en je bouwt geen vakantieherinneringen op die je met anderen kunt delen.  

Je gunt het een ander toch ook?
De diaconie heeft al heel lang een Vakantiefonds, waaruit zij jaarlijks de vakantie van een aantal gezinnen  betaalt. Voor hen huren wij een bungalow of stacaravan. Ook maken we gebruik van door particulieren aangeboden stacaravans of vakantiewoningen. Aanmelding in januari.
Gezinnen die in aanmerking komen kunnen een week gebruik maken van zo’n bungalow of stacaravan in een plaats naar keuze. ’t Enige wat ze hoeven te betalen is een eigen bijdrage van € 50,- per deelnemende volwassene of gezin. In plaats van een vakantieweek is ook een dag naar een pretpark met het hele gezin mogelijk.  Aanmelding in mei.

Delen van uw vakantiegeld of vakantieverblijf
Met het Vakantiefonds is jaarlijks zo’n € 6000,- gemoeid. Helpt u ons dat bij elkaar te krijgen? Stort € 15,- of meer op rekening NL46 RABO 0373 7394 51 van het Vakantiefonds Diaconie PGV te Vlaardingen.
Of u gebruikt de nevenstaande QR-code.
U maakt zo een ander blij!
 
terug