Voeselbank algemeen Voeselbank algemeen
Op de eerste zondag van de maand zamelen we producten in voor de Vlaardingse Voedselbank.

Elke maand vragen we om een specifiek product. Houdt de Sociale Media, onderweg en de Bethelbrief in de gaten.

Om iedereen de gelegenheid te geven hieraan mee te doen is er ook de mogelijkheid de zaterdag ervoor tussen 11.30 en 12.00 het product in de kerk in te leveren.
Dit gebeurt niet alleen om de Voedselbank te voorzien van producten, maar ook om de wijkgemeente d.m.v. deze inzameling er aan te herinneren dat er ook in Vlaardingen gezinnen leven onder het minimum en geholpen moeten worden.

Voor meer informatie neem contact op met:
Jos van den Boogert - josboogert@ambachtoost.nl,
tel.nr.: tel. 06 38315155.

 
 
Voedselbankactie april 2024 Voedselbankactie april 2024
Op zondag 7 april a.s. gaan we voor de Voedselbank potten pindakaas en pastachoca inzamelen! We hebben uw hulp nodig om de voorraad van de Voedselbankwinkel op peil te houden en mensen in nood te ondersteunen. Breng een pot, meerdere potten mag natuurlijk ook, en laat zien dat je geeft om je naasten!

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om op zondag artikelen in te leveren: het kan ook op zaterdagmorgen, 6 april tussen 11.30 en 12.00 uur of later in de week op tijden dat de kerk open is.

U kunt ook een gift overmaken op rekening NL18INGB0005344105 van Wijkdiaconie Ambacht-Oost o.v.v. gift Voedselbank. Wij zorgen dan dat het product gekocht wordt.
    
Informatie:
Jos van den Boogert, tel. 0638315155