Sister Celine komt! Sister Celine komt!
Ze is als het goed is bij u allen bekend….Sister Celine uit Ruiru, Kenia.
Op vaste dagen in de week komt er een bepaalde groep straatjongens, alleenstaande moeders, ouderen, kinderen of andere inwoners van de krottenwijk naar haar terrein. Hier verzorgt ze naast voedsel, kleding en medicijnen ook een moment van samenzijn. Samen bidden, samen praten, met nieuwe hoop naar de toekomst kijken. 
 
Sinds enkele jaren hebben Ab & Annemieke van Marrewijk samen met Albert & Ria van Leeuwen een werkgroep opgericht om Sister Celine financieel te ondersteunen. Inmiddels is de werkgroep iets uitgebreid en aangezien ik een aantal keer bij haar ben geweest, maak ik ook deel uit van deze werkgroep.
Zie voor meer informatie deze website.
 
Op zondag 12 juni verwelkomen wij Sister Celine in de Bethelkerk. Zij verblijft drie weken in Nederland om informatie te geven over haar project en zo op een bijzondere manier in contact te blijven met haar sponsoren.
 
Wij verheugen ons op haar bezoek en nodigen u van harte uit bij deze dienst aanwezig te zijn. Na de dienst is er in de glazen zaal een PowerPoint presentatie over haar projecten en is er de mogelijkheid in gesprek te gaan met Sister Celine.
 
Hopelijk tot ziens!
 
Groeten namens de werkgroep,
Janniek
 
terug